TANDLÆGESKRÆK​

Hvor tryg er du ved at gå til tandlægen?​

Lider du af tandlægeskræk, kan du være sikker på at blive taget alvorligt hos os. Hvis du kan samle mod til at aftale en tid, lover vi til gengæld, at vi udelukkende skal snakke og kigge. Vi borer ikke og laver ikke anden behandling under dit første besøg.

40% af den danske befolkning lider af tandlægeskræk i højere eller lavere grad. Hele 10% af befolkningen går ikke til tandlæge af samme grund. Det hænger ofte sammen med en dårlig oplevelse.Vores vision er enkel, du skal føle dig tryg hos os.

Hos os, er du i højsædet, vi respekterer din mening og forsøger at sætte os i dit sted, så vi sammen kan finde ud af, hvordan din behandling skal forløbe. Vi har god erfaring med at få patienter, der er nervøse for tandlægebesøget, godt i gang.

Her på klinikken beder vi alle vores patienter udfylde vores app. Resultaterne fra app’en betyder meget for os, da de ikke bare hjælper os med at give dig en god oplevelse, de hjælper os også, med at blive dygtigere.

Hvis du gerne vil arbejde med din nervøsitet inden du bestiller en tid, eller inden du kommer, så findes der en anden app, Cope it, som du kan hente til din iPhone og bruge derhjemme. Du kan hente app'en her.

Hvis du vil vide hvor mange andre, der har det ligesom dig, kan du prøve en test her, men vi vil stadig gerne have du tager imod app’en når du kommer.

Hvis du vil læse mere og lære af andres erfaringer om at komme igennem det, kan du gå ind på slutmedtandlægeskræk.dk

Du må endelig kontakte os, hvis du er tvivl om noget, vi er her for at hjælpe dig. Vi glæder os til at møde dig - husk, du altid er velkommen til at tage en ledsager med. 

TAND2

Tandlægerne

Amagerbrogade 2

2300 København S​

KONTAKT TAND2

Telefon: 32 95 07 75

E-mail: tand2@tand2.dk

VI HAR ÅBENT

Mandag​

08.45 - 17.00​

Tirsdag

08.00 - 15.30​

Onsdag

08.00 - 14.00​

Torsdag

08.00 - 17.00​

Fredag

08.00 - 13.00​

Fredag i lige uger - Lukket​

TANDLÆGESKRÆK​

Vi ved at, der rigtig 

mange mennesker der har tandlægeskræk. Vi forstår og accepterer din angst, og ved hvor svært det kan være at overvinde. Vi gør alt sikre dig et behageligt besøg