Paradentosebehandling i professionelle og trygge rammer

Vi tilbyder behandling af parodontitis, som i daglig tale kaldes paradentose, af professionelle medarbejdere i vores klinik på Amager nær Islands Brygge og Christianshavn. Vores dygtige tandplejer har fuldt fokus på at hjælpe dig med paradentosebehandling ved grundig rensning og instruktion i, hvordan du bedst holder ”ren mund” derhjemme og derved selv er med til at forebygge paradentose.

Vi garanterer en tryg behandling af paradentose

Paradentose er et alvorligt problem for mange mennesker, og det skal tages seriøst for at undgå unødvendigt tab af tænder og tyggeevne. Over halvdelen af den voksne befolkning over 45 år kæmper med paradentose i en eller anden grad. Derfor tilbyder vi grundig og effektiv paradentosebehandling i vores klinik.

Vi er meget opmærksomme på, at du får diagnosticeret – og ikke mindst behandlet en eventuel begyndende paradentose så tidligt som muligt. På den måde sikrer vi bedst, at sygdommen ikke udvikler sig yderligere. En mildere paradentosebehandling kan oftest klares på ét besøg, mens alvorligere tilfælde behandles over flere omgange og eventuelt med bedøvelse efter behov.

Bestil tid til paradentosebehandling i dag

Ønsker du at få en pris på paradentosebehandling, eller ønsker du at bestille tid til behandling, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 32 95 07 75 eller du kan sende en mail til tand2@tand2.dk. Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi vores tandklinik

Har du nogle spørgsmål til os?

Skriv til os her angående dit spørgmål. Så hører du fra os hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

TAND2

Tandlægerne

Amagerbrogade 2
​2300 København S

KONTAKT TAND2

32 95 07 75

tand2@tand2.dk

VI HAR ÅBENT​

Mandag​

08.30 - 17.00​

Tirsdag

08.00 - 15.00​

Onsdag

08.00 - 12.30​

Torsdag

08.30 - 15.00​

Fredag

08.00 - 12.00 ​/ lukket​

Mange mennesker
​har tandlægeskræk.
​Vi forstår problemet
​og ved hvor svært
​det kan være at overvinde.
​Vi gør alt sikre dig et behageligt besøg.