Plastfyldning, der kan få dine smerter til at gå væk

Tand2 på Amager i København er en professionel tandklinik, der tilbyder forskellige former for behandlinger, herunder plastfyldning til en god pris. Vi tilbyder behandlinger til patienter i omegnen af Islands Brygge og Christianshavn, og vi er forsynet med moderne faciliteter, som lever op til samtlige krav i forhold til hygiejne og sterilitet.

Alle vores behandlinger foregår i trygge rammer, så du er garanteret en så professionel og god oplevelse som muligt. Herudover garanterer vi langtidsholdbare og gode løsninger, som lever op til netop dine ønsker.

Professionel plastfyldning af høj kvalitet

Med en plastfyldning får du stærke tænder, og dermed mindsker du risikoen for knækkede tænder markant. Når du får foretaget en behandling hos os, sørger vi altid for at indgå i en grundig dialog med dig, så vi sikrer et godt resultat.

Vi ønsker naturligvis, at du får en så behagelig oplevelse som muligt, og derfor er vores klinik indrettet i hyggelige omgivelser. Ydermere sørger vi for løbende at deltage i forskellige kurser, så vi er i stand til at udføre en tidssvarende behandling.

Tag kontakt til os allerede i dag og hør mere

Har du tandpine eller på anden måde smerter i tænderne, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag, så vi sammen kan finde frem til en optimal løsning til dig. Du kan kontakte os ved at udfylde formularen på vores hjemmeside, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Du kan også ringe til os på telefon 32 95 07 75 eller skrive til os på e-mail tand2@tand2.dk.​

Har du nogle spørgsmål til os?

Skriv til os her angående dit spørgmål. Så hører du fra os hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

TAND2

Tandlægerne

Amagerbrogade 2
​2300 København S

KONTAKT TAND2

32 95 07 75

tand2@tand2.dk

VI HAR ÅBENT​

Mandag​

08.30 - 17.00​

Tirsdag

08.00 - 15.00​

Onsdag

08.00 - 12.30​

Torsdag

08.30 - 15.00​

Fredag

08.00 - 12.00 ​/ lukket​

Mange mennesker
​har tandlægeskræk.
​Vi forstår problemet
​og ved hvor svært
​det kan være at overvinde.
​Vi gør alt sikre dig et behageligt besøg.